PE 1.12.2023 • JOENSUU AREENA • K-18

Avaa valikko

Tervetuloa Kerubi Liveen!

Kerubi Live on pikkujouluajan suurin konsertti Joensuussa, ja se järjestetään Joensuu Areenalla perjantaina 1.12.2023. 

Kerubi Live on ikärajaltaan K-18.

Konsertissa on yksi esiintymislava, ja kaikkiaan neljä esiintyjää: Anna Puu, Apulanta, Stig ja Mariska. 

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Liput ja vip-liput - Ennakkorannekkeenvahto Kerubilla

Liput myy Tiketti ja Lippupiste. Lipun hinta on 59 euroa, ruokailun ja narikan sisältämä VIP-lippu 99 euroa. Hinnat nousevat 28.11., osta liput nyt!

Vähintään 10-hengen ryhmäliput myös suoraan Kerubista, ota yhteyttä  tai Asko Piiparinen ‭050 590 6492‬. 

Normaaleja lippuja ei ole saatavilla ravintola Kerubista. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa.

Jos lippuja jää myyntiin ovelle, jatkuu myynti Tiketissä koko tapahtuman ajan. Ovella ei ole varsinaista porttimyyntiä. Pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin, vip-liput vip-rannekkeisiin, ja ne toimivat kulkutunnisteena tapahtuman ajan. Liput voi vaihtaa rannekkeeseen jo ennakkoon Kerubilla keskiviikkona 29.11. klo 11 - 18 ja torstaina 30.11. klo 11 - 18.

Konsertin vip-liput sisältävät:

VIP-menu

Alkupalapöydästä:

* Salaatti savustetusta härästä ja ancho-chiliaiolia (M,G)
* Katkarapu-avocadosalaattia (M,G)
* Mustapapusalaattia (V,G)
* Meksikolaista muna-kasvisalaattia (M,G)
* Vihersalaattia ja mangovinaigrette (V,G)
* Leipävalikoima (V)
* Hummusta (V,G) ja tuorejuustoa (L,G)

Pääruoaksi:

* Paahdettua maalaiskanaa ja suklaista Mole-kastiketta (M,G)
* Meksikolaista punaista riisiä (V,G
* Paahdettua kasviksia (V,G)

Kasvisruokana; Tomaattiseitania, suklaista Mole-kastiketta, punaista riisiä ja lime fraîche (V)

Jälkiruoaksi:

* Kypsytettyjä juustoja (L,G), tomaattihilloketta (V,G), viinirypäleitä ja suolakeksejä (L)
* Chilisuklaa-passionkakkua (L)
* Kahvia ja teetä

Aikataulu

Ennakkarannekkeenvaihto Kerubilla ke ja to 29.-30.11. klo 11-18

17:30 Ovet auki
18:30 Mariska
20:15 Stig
22:00 Anna Puu
00:00 Apulanta

Cashless – juomaa ja ruokaa

Kerubi Live, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen. Areenan sisätilat ovat kokonaisuudessaan ravintola-aluetta. Myynnistä löytyy alkoholittomien virvokkeiden lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä, drinkkejä ja snapseja.

Kerubi Grilli palvelee tapahtuman ajan, ja ruokkii nälkäiset konserttivieraat. Joka tapauksessa herkullista grillievästä on tarjolla.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Teräaseet ja muut höpöhöpöhommat ovat kiellettyjä.

Kerubi Livessä kaikki kertakäyttöiset juoma-astiat on korvattu kovamuovisilla tuotteilla. Kahvit, drinkit, oluet ja muut juomat tarjoillaan kovamuovisista astioista, joissa on euron pantti. Samat astiat nähdään Kerubin tulevissa tapahtumissa ja näin saamme vähennettyä tapahtuman ympäristökuormaa. Sama pantti on myös kaikissa tölkeissä ja pulloissa olevissa juomissa. Näin saadaan kaikki tuotteet menemään just siihen oikeaan säiliöön ja takaisin kiertoon.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin tai metallisiin astioihin. Lasi- ja metalliastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Narikka

Narikka palvelee heti sisäänkäynnin jälkeen, ja on hinnaltaan 3 euroa. Ulkotakit ja laukut tulee jättää narikkaan. Omia alkoholeja ei saa Areenalle tuoda, eikä niitä varten ole myöskään omaa juomanarikkaa.

Turvallisuus

Paikan päällä päivystää ensiapuryhmä, ja konsertissa on runsaasti järjestyksenvalvojia.

Haluamme, että Kerubi Live on kaikille turvallinen ja viihtyisä tapahtuma. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita, ja odotamme samaa myös yleisöltämme. Lue lisää täältä.

Joensuu Areenan tilat ovat permannon osalta esteettömiä, ja avustajana toimiva henkilö pääsee tapahtumaan avustettavan lipulla. Liikuntarajotteisille on  oma koroke, josta keikkoja voi seurata. Areenalta löytyy myös oma inva-WC.

Löytötavarat

Konsertin löytötavarat toimitetaan Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy:hyn. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin  yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

Turvallisen tilan tapahtuma

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

Turvallisemman tilan periaatteet


Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon 013 129 377 tai  niin selvitämme asian!

Tapahtuma-alueen kartta